Kamień wodny / osełka o gradacji 1000/3000 Tokio Kitchenware
Opis
Ciężkie warunki w kuchni?
Nic tak nie irytuje w pracy w kuchni niż nienaostrzone noże. Łatwo jest powiedzieć zrób obiad, kanapki czy nawet pokrój owoce. Ale czy ktoś kto nigdy nie przygotowywał samodzielnie posiłku jest w stanie zrozumieć osobę, która taką czynność musi wykonywać tępym nożem? Aby ułatwić i przede wszystkim przyspieszyć wykonywaną prze siebie pracę warto zaopatrzyć się w niezbędne do tego artykuły.
Usprawnij swoją pracę
Mamy w swojej ofercie produkt, który stanie się odpowiedzią dla wszystkich osób pracujących w lokalach gastronomicznych lub po prostu gotujących w domu. Jednym z niezbędnych artykułów wykorzystywanych do gotowania jest ostrzałka do noży. Dzięki niej wykonywanie nawet najprostszych czynności stanie się niezwykle proste i szybkie. Nasza ostrzałka to połączenie dwóch kamieni szlifierskich, które nie tylko ostrzą noże ale polerują je na gładko. Porowaty materiał z jakiego wykonana została ostrzałka sprawia, że woda zostaje pochłonięta co nie wpływa na utratę drobnych cząsteczek materiału podczas ostrzenia.
- Syntetyczna osełka wodna z dwoma wielkościami ziaren: 1000 oraz 3000
- Prosta w użyciu i z doskonałą odpornością na ścieranie
- Obowiązkowa na wyposażeniu kucharzy amatorów i profesjonalistów
- Antypoślizgowa podstawka do bezpiecznego ostrzenia
- Wymiary: 180 x 60 x 30 mm.
Zawartość pakietu: osełka wodna, antypoślizgowa podstawka.